Hoe werkt autowassen traditioneel?

Laten we beginnen met de huidige praktijk. Een bestuurder gaat naar een willekeurige carwash, het regent en de afstand tot de ingang van de shop is niet overdekt. Hij sluit achteraan de rij van mensen die getankt hebben. Koopt een muntje of code en loopt terug naar zijn auto, natuurlijk weer in de regen. Dan de grootste ergernis: er staan inmiddels twee auto’s voor hem bij de ingang van de carwash. Is hij aan de beurt, dan nog een keer de wagen uit om het muntje of code aan de automaat toe te vertrouwen.

Hoe blij kun je al je klanten maken met het eerste verdienmodel van CWM Service? Kentekenwassen!

Kentekenwassen werkt op basis van kentekenherkenning. Denk je even in, het regent alweer en een van je klanten die bij Kentekenwassen is aangesloten komt met een smile aangereden, hoeft geen raampje open te doen en ook niet uit te stappen. Wij hebben daar namelijk een speciale camera geïnstalleerd die waarneemt dat deze auto in het systeem zit. Ben je aan de beurt dan start automatisch de meest luxe behandeling en na beëindiging daarvan rijdt de bestuurder nog steeds met een smile naar buiten. Afrekenen? Dat gaat automatisch via zijn account, dat hij ook nog zelf kan aanvullen. En nu de klap op de vuurpijl: Hij mag voor zijn abonnement met een vaste prijs net zoveel zijn auto per maand wassen nemen als hem goeddunkt.

Wat draagt CWM Service bij aan Kentekenwassen?

Zonder ons teveel op de schouder te willen slaan, dat is best veel:

  • Het speciale systeem “kentekenherkenning”
  • De voor dit doel geselecteerde camera, inclusief het installeren.
  • Het abonnement met betalingssysteem. Een volkomen veilig circuit waardoor je het maandelijks abonnementsgeld overgemaakt krijgt.
  • Tegen een kleine vergoeding leveren wij de marketing en verkoopondersteuning, de klantenservice en het camera onderhoud.
  • Support bij het werven van abonnees door het beschikbaar stellen van posters, flyers en desgewenst een lokaal gerichte website.

Dit alles leidt tot: Sterke toename van vaste klanten (het kenteken is gekoppeld aan jouw locatie), grote toename van de omzet en winst. Voor je klanten: Onbeperkt auto wassen en dus voor een vast bedrag!

Wat moet je eigenlijk nog zelf doen bij Kentekenwassen?

Dat is heel overzichtelijk en beheersbaar.

  • Een beperkte eenmalige investering voor het camerasysteem, die snel wordt terugverdiend.
  • Je betaalt voor alle vermelde support en het onderhoud van de camera slechts een klein percentage van het maandelijkse abonnementsbedrag dat de klant betaalt.
  • Met alle beschikbaar gestelde middelen promotie maken voor Kentekenwassen. Elk abonnement betekent immers een nieuwe vaste klant.

Hiermee maak je gebruik van een uniek systeem. Er hoeft verder niets vooruit betaald te worden en je hebt als wasstraathouder verder geen maandelijkse kosten. Eerst wanneer de klant zijn abonnement afsluit, betaal je pas een klein percentage aan CWM over het geld dat op de kaart gezet wordt. Je betaalt dus alleen wanneer er omzet gemaakt wordt. Het is eenvoudig een kwestie van “no cure no pay” want zowel de ondernemer als CWM Service moeten zich beiden inspannen om gebruikers van Kentekenwassen aan te trekken. Je staat dus nooit alleen bij dit systeem!

Wat levert Kentekenwassen je op?

Veel autobestuurders, ondernemingen en instanties waarbij rijden met een schone auto een wens of een representatie noodzaak is, zijn potentiële klanten. Voor hen wordt het onmogelijke mogelijk; altijd een schone auto want het aantal wasbeurten per maand maakt niet uit.

Mogen we in een aantal kernwoorden weergeven wat het je oplevert?
Klantentoename, entree bij grotere wagenparken, klantloyaliteit, optimale support en gegarandeerde omzet en winststijging.

Wil je nu of al een afspraak of meer informatie ontvangen? Klik dan even op de button voor een snelle reactie.

Platform

Het slimme digitale platform vormt de spil in het systeem. Hier komen alle betrokkenen samen te weten jezelf als ondernemer, je aangesloten klanten en CWM Service.
Een platform voor registratie, saldo beheer, toegangsbeheer, rapportage en facturering.

White label

Voor Carwash ondernemers die onder eenzelfde merk of merknaam op meerdere plaatsen gevestigd zijn, is het mogelijk om van de diensten gebruik te maken, maar dan met een eigen uitstraling. Dat kan door middel van een waspas in eigen bedrijfsstijl en dat geldt ook voor de publiciteitsuitingen en de website.

Aanvraagformulier

Wil je liever je vragen voorleggen of teruggebeld worden voor een afspraak? Gebruik dan het onderstaande formulier.

[recaptcha]