Met je eigen waspas meer dienstverlening en klantenbinding.

Een betaalpas is gemeengoed geworden en contactloos betalen is breed geaccepteerd. Binnen je eigen carwash situatie heb je waarschijnlijk ook al contactloze betaalunits geïnstalleerd. Prima voorwaarden om een eigen waspas te introduceren. CMW Service staat je ook hierbij met raad en daad terzijde. Het resultaat: twee zeer tevreden partijen, jij met de voordelen van de eigen waspas en je klanten vanwege de klantvriendelijkheid van het systeem.

Hoe werkt de eigen waspas bij je carwash of wasboxen?

Op de eerste plaats gaat CWM Service samen met je een waspas ontwerpen om je eigen lokale identiteit te versterken en van het contactloos betalen gebruik te kunnen maken. Deze waspas koppelen wij aan je bestaande contactloze systeem. Wij zorgen voor de productie van je waspas waarin de NFC chip zal zijn opgenomen. Ons platform is de aansturing en de schakel om je uitgegeven waspassen goed te laten functioneren. Direct met het uitgeven van je waspas en daarmee het vastleggen van de gegevens van je klant, kun je gaan profiteren van de mogelijkheden om je klantenbinding te vergroten.

Autowassen met een carwash of wasbox gebonden waspas loont.

De investering om met een eigen waspas in zee te gaan is beperkt en wordt alleen beïnvloed door de wensen die jezelf stelt. CWM Service biedt je daarbij een niet geringe support:

  • We kunnen je van dienst zijn met een speciale website of een subsite aan je bestaande website.
  • We bieden je de keuze uit twee verschillende waskaarten. Een prepaid kaart waar de gebruiker zelf een tegoed op plaatst. Deze kaart kan bij onvoldoende saldo door de eigenaar via het platform worden opgewaardeerd. Een factuur wordt daarbij automatisch gegenereerd in zijn account. Een postpaid card is ook mogelijk en bij zakelijk gebruik zelfs wenselijk. Wij zorgen per periode voor een overzicht met mutaties per waspas gebruiker. Je kunt dan zelf rechtstreeks factureren.
  • De waspas kent geen beperkte gebruikslimiet. Ze blijven dus onbeperkt geldig.
  • Je kunt je klanten meerdere waspassen onder één klantennummer aanbieden.

Hiermee maak je gebruik van een uniek systeem. Er hoeft verder niets vooruit betaald te worden en je hebt als carwash of wasboxen houder verder geen maandelijkse kosten. Eerst wanneer de klant zijn abonnement afsluit, betaal je pas een klein percentage aan CWM over het geld dat op de kaart gezet wordt. Je betaalt dus alleen wanneer er omzet gemaakt wordt. Het is eenvoudig een kwestie van “no cure, no pay” want zowel de ondernemer als CWM Service moeten zich beiden inspannen om gebruikers voor de eigen waspas aan te trekken. Je staat dus nooit alleen bij dit systeem!

Alle voordelen van je eigen waspas op een rij.

Met je eigen waspas bied je al je klanten een groot betalingsgemak. Je hebt geen munten of wisselautomaat nodig. Je straalt professionaliteit uit. Je klanten kunnen via iDeal eenvoudig opwaarderen. Via het platform van CWM Service wordt alles veilig en zorgeloos voor je geregeld. Een groot voordeel, behalve meer klanten en meer omzet, is dat je over het profiel van al je waspas klanten gaat beschikken voor gerichte promotie, informatie of acties. Hoe meer klanten je zelf werft voor je waspas, hoe meer je winst zal stijgen.

Nog enthousiaster geworden en daarom nu al contact met CWM Service maken? Klik dan op de button.

Platform

Het slimme digitale platform vormt de spil in het systeem. Hier komen alle betrokkenen samen te weten jezelf als ondernemer, je aangesloten klanten en CWM Service.
Een platform voor registratie, saldo beheer, toegangsbeheer, rapportage en facturering.

White label

Voor Carwash ondernemers die onder eenzelfde merk of merknaam op meerdere plaatsen gevestigd zijn, is het mogelijk om van de diensten gebruik te maken, maar dan met een eigen uitstraling. Dat kan door middel van een waspas in eigen bedrijfsstijl en dat geldt ook voor de publiciteitsuitingen en de website.

Aanvraagformulier

Wil je liever je vragen voorleggen of teruggebeld worden voor een afspraak? Gebruik dan het onderstaande formulier.

[recaptcha]