Over CWM Service

CWM Service is een jonge onderneming die autowassen veel aantrekkelijker maakt voor zowel de ondernemer als zijn klanten

Twee mensen, met commercieel en dienstverlenend bloed in de aderen, werkten aanvankelijk voor een onderneming waar klantvriendelijke ict systemen worden ontwikkeld. Ruim drie jaar geleden ontdekten zij dat in de autowas branche meer behoefte was en ook meer mogelijkheden zijn om de klantvriendelijkheid en de service te vergroten. Zo ontstond CWM Service, een onderneming die door innovatieve spirit nieuwe diensten ontwikkelt en daarmee zowel de carwash ondernemer als zijn klanten unieke voordelen biedt. Zo kan de ondernemer rekenen op meer omzet, meer klantenbinding, meer promotiemogelijkheden en dus bovendien meer winst.

CWM Service bestaat uit een team van vakkundige en enthousiaste mensen.

De twee eerder bedoelde grondleggers van CWM Service zijn Bernie Osborne, commercieel manager en Sandra van Zijl als managing director. Samen met hun team, bestaande uit creatieve en support medewerkers, kunnen gebruikers van de diensten van CWM Service rekenen op een ongecompliceerd en deskundig contact waarbij zij ondernemers vertrouwen te overtuigen dat de kracht vooral in de samenwerking van alle belanghebbenden zit.

Gezien het enthousiasme van de nu al aangesloten ondernemers en hun klanten, zijn Sandra en Bernie er van overtuigd dat voor CWM Service een sterke groei staat te wachten. Het digitale platform vormt daarbij de spil van alle betrokkenen en diensten.